» Iasi » Restaurante » Cornelius

Restaurant Cornelius

33293 vizite
Calificativ redactie:
3
Adresa:
Bulevardul Tudor Vladimirescu nr.4
Telefon:
0232.27.89.52
Program:
non-stop

Descriere:

Situat pe bulevardul Tudor Vladimirescu, la intrarea in complexul studentesc Tudor Vladimirescu, vis-a-vis de caminul T17, avand opt ani de activitate,

restaurantul Cornelius a devenit destul de cunoscut, fiind singurul restaurant din Tudor unde poti servi masa non-stop.
Alegerea numelui a fost simpla: "Cornelius" pentru ca acesta este prenumele proprietarului.
La o prima vedere restaurantul da impresia unuia modern si sofisticat, aducand chiar a cladire de birouri, cu geamuri fumurii inalte ce ii dau un plus de

eleganta. Construit pe 2 etaje, Cornelius e foarte spatios potrivit unor evenimente precum nunti, botezuri, aniversari, banchete.
Interiorul nu te dezamageste cu nimic: spatios, modern, select, cu o muzica discreta.
Servirea e uneori somnoroasa la orele diminetii si probabil ar fi putea fi ceva mai zambitoare daca nu ar fi uitat secventa de muschi faciali necesari

acestui tandru gest.
Meniul e traditional romanesc, insumand peste 140 de sortimente. In perioadele de post localul pune la dispozitie un meniu de post.
Restaurantul se mandreste cu preparatele de fazan si cu un bucatar priceput ce va va rasfata simturile.
Specialitatile casei: "escalop de fazan" la un pret modic, "escalop de caprioara", "escalop de porc mistret", "mancare rece de iepure".
Materia prima e adusa de la ferma proprie, ceea ce face ca preturile sa fie destul de mici, in comparatie cu calitatea mancarii, accesibile oricarui buzunar.
Orele de varf sunt considerate cele din jurul pranzului si cinei iar in weekend de obicei restaurantul e rezervat pentru nunti.

Facilitati: aer conditionat, terasa, parcare, salon fumatori.

Ce ne-a placut:
preturile studentesti, mancarea.
Ce nu ne-a placut:
servirea stangace.


Adauga un comentariu
Review-urile sunt realizate de echipa iasi.com in urma vizitarii fiecaruia dintre restaurantele prezentate. S-a incercat si speram ca s-a reusit o prezentare cat mai obiectiva. Copierea este strict interzisa.


Embed Widget Vremea Iasi:
Nume*
Email*
Scadere cu 0.56%(0.0190 RON) 3.3845     Crestere cu 0.28%(0.0118 RON) 4.2903
*Actualizat zilnic de pe siteul BNR
Acum poti accesa siteul Iasi.com si pe telefonul tau mobil la adresa:
http://mob.iasi.com
Daca telefonul tau mobil este conectat la Internet poti accesa, intr-un format care se incarca repede, orice informatie te intereseaza de pe siteul nostru: evenimente, stiri, program cinema, numere de tel si adrese de restaurante, baruri, discoteci, mersul trenurilor si al autobuzelor etc.
Site-ul www.iasi.com este inca in faza de teste. Asta inseamna ca mai pot aparea probleme, buguri, erori. In caz ca observati probleme pe site va rugam sa ne anuntati pentru a le putea remedia. Nu uitati sa includeti si url-ul paginii pe care ati descoperit problema.

Raporteaza o problema

iasi.com